SZABADKEZES MELÍR TECHNIKÁK

Balayage, ombre , Sombre, Copacabana, Flamboyage, stb. Hogy is nevezzük? Inkább beszéljük meg mi lenne az elképzelésed, hiszen a technikák korlátlanúl keverhetők és mindig újabb-újabb hatásokat tudunk elérni. Mi nem hiszünk a száriában készült egyforma technikákban.

 

MELEG OLLÓS HAJVÁGÁS

A JAGUAR  cég fejlesztése  abban áll, hogy az olló élét a haj minőségének megfelelő hőmérsékletre  melegíti. A penge  90-130 ° C között állítható, így a vágási felületet bezárja (behegeszti) , ezzel tartósan ellenálóvá válik a haj. A meleg ollós hajváást azoknak ajánljuk, akiknek a haja hajlamos a töredezésre, vagy a hajnövesztés alatt minden  milimétert szeretnének megőrizni.  🙂

 

EGO BOND KÖTÉS ERŐSÍTŐ KEZELÉS

Már minden cég kinálatában kötelező elem, a mi választásunk az  EGO BOND az ALTEREGO ITALY-tól. Lehet önálló kezelésként alkalmazni, vagy a vegyi anyagokba keverni. A hajban lévő kémiai kötéseket erősíti, így óvja, illetve helyre állítja  a hiányzó kötéseket. A haj ezáltal ellenálló, fényes lesz, segítségével vilégosabb szőkítési eredmény érhető el a haj roncsolása nélkül.

 

HAJ BOTOX azaz B-TOX KEZELÉS

Az Alterego Italy cég elsők között alkalmazza a hyaluron savat a fodrásziparban.  A már ismert feltöltő, beépülő hatást  a hajadon élvezheted. A kezelés időtartama  kb.: 30′  . A hosszantartó hatás érdekében mindenképp érdemes az otthoni B-TOX termékekkel folytatni a haj kezelését.

PPD FREE, AMMONIA FREE

Festéshez  az ausztrál  KEVIN MURPHY –  COLOR ME festékeiz használjuk, ami  PPD és AMMONIA MENTES , illetve az NEVITALY – CC COLOR festékeit  ami szintén PPD és AMMONIA és REZORCIN MENTES . Egyetlen egy  allergiás reakció sem jelentkezett ezekre a festékekre idáig.

 

EGO LISS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS

Az Alterego Italy cég EGO LISS nevű hajegyenesítőjét használjuk. Ez az anyag növényi keratint tartalmaz. Nem olyan rég óta használjuk, vegyes a  visszajelzés. Általában el lehet mondani, hogy  tartósabban lehet élvezni jótékony hatását. Cserébe nem azt szuper egyenes hatást kapjuk , mint az előzőleg asznált anyagnál, inkább abban segít, hogy nagyon tartósan ,nagyon könnyűvé teszi a haj kiszárítását. Ezek után a hajvasaló használatára a legtöbb esetben már nincs szükség.

 

OTTHONI HAJÁPOLÁS

Szeretnénk , ha az év 365 napján szép lenne a frizurád nem csak azon a néhány napon amikor nálunk jársz! Fontosnak tartjuk, hogy megbeszéljük, az otthoni hajápolást és hajformázást. Ha szeretnéd meg is mutatjuk a mozdulatokat, a többi már rajtad múlik.

SHOP

Megbeszéljük veled az otthoni hajápolás lépéseit és az ehhez szükséges termékeket is átbeszéljük. Amennyiben valamilyen termékre szükséged van, úgy a szalonban használt termékeket meg tudod vásárolni  nálunk. KEVIN MURPHY  ,  ALTEREGO ITALY  ,  HAIRBUNNY