TÖRTÉNETÜNK

A történet réges-régen kezdődött több, mint 20 éve nyitottuk ezt a szalont feleségemmel Koltai Angival.

Előtte 12 évig édesanyám fodrászatában dolgoztunk együtt Édesanyám, bátyám, Angi és én. A Kertész utcai üzletet bátyám vezeti azóta is.

Nagyapám is fodrászmester volt, nagyanyám is fodrászként dolgozott, nagyapám apja és nagyapja is. Így tesómmal az 5. generációt képviseljük ebben a gyönyörű hivatásban.

Folyamatos változásban van a világ, így a szakmánk, a divat, az eszközök és az anyagok is szerencsére.

Mindig az volt a legfontosabb számunkra, hogy a legjobb szakmai tudással , eszközökkel, anyagokkal tudjunk dolgozni. Rengeteg továbbképzés, szakmai alázat szükséges, hogy ezt fenntarthassuk.

Az eszközökben is folyamatosak a fejlesztések, de talán a legnagyobb változást az anyagokban zajlottak és zajlanak. Az összetevők folyamatosan javulnak. A hajról alkotott tudás fejlődésével, az anyagok egyre precízebben és egyre kevesebb roncsolással érnek el sokkal jobb hatást.

Mindig is kerestük és keressük a legjobb anyagokat, technológiákat.

Jelenleg az Ausztrál Kevin Murphy cég termékeit és az olasz Alterego Italy termékeit használjuk és forgalmazzuk.

Csak “mentes” termékeket használunk.

És a legfontosabb a csapat. Mindenki a szalonban tanult és azóta együtt dolgozunk és segítjük egymás munkáját.

Mindenkinek meg van a saját stílusa, a vendégek sokszor kipróbálnak nálunk több fodrászt, ami teljesen természetes szerintünk.

A hajmosás egy szeánsz masszázsfejmosónk, kényeztető fejmasszázs és a kiváló anyagok biztosítják, hogy ne csak egy frizurával, hanem egy élménnyel is távozz a szalonból.

Miért lett a szalon neve Angyalhaj ? -Gyere el és megtudod.