NEVITALY

 • NEVITALY

  HOGYAN ÁPOLD A GÖNDÖR HAJAD ?

  Felmerül a kérdés, hogy a természetes göndör és a dauerolt hajat másként kell-e kezelni ? A jó hír, hogy nem. Elég egy módszert átbeszélni és megérteni a hullámos haj jellegét, ez általánosságban igaz lesz mindkét esetben. Először is mitől más a hullámos, göndör haj ? Más a szerkezete, mint az egyenes hajúaké. A hajat borító külső réteget kutikulának hívják. Egyenes haj esetében ezek az egymásra boruló lemezkék szorosan fedik egymást. Ez a sima felület jól visszatükrözi a fényt, ezért fényes ,ápolt hatása van. Göndör haj esetén ezek a lemezkék némileg nyitva vannak, így töri a fényt, ezért nem olyan fényes a hajszál. A göndör haj több odafigyelést, de főként ápolást…

 • HAJÁPOLÁS,  KEVIN MURPHY,  NEVITALY,  SZALON SZOLGÁLTATÁS

  PPD FREE, AMMONIA FREE

  A szalonban jelenleg három cég festékét használjuk, egyikben sem található , PPD, vagy ammónia. Az ausztrál  KEVIN MURPHY, az olasz ALTEREGO ITALY és a szintén olasz NEVITALY festékeivel dolgozunk. Egyetlen egy  allergiás reakció sem jelentkezett ezekre a festékekre idáig.

 • DIVAT,  KEVIN MURPHY,  NEVITALY,  SZALON SZOLGÁLTATÁS

  SZABADKEZES MELÍR TECHNIKÁK

  Balayage, ombre , Sombre, Copacabana, Flamboyage, stb. Hogy is nevezzük? Inkább beszéljük meg mi lenne az elképzelésed, hiszen a technikák korlátlanúl keverhetők és mindig újabb-újabb hatásokat tudunk elérni. Mi nem hiszünk a száriában készült egyforma technikákban.